FOLLOW ME

JOM SAKSI KOLEKSI VIDEO GOMBAK!!! GEMPUR!!!

Loading...

Wednesday, 22 February 2012

DULU KASUT GOMBAK..KINI PAKCIK BERSIH 2.0 BR1M GOMBAK!!!


MNK rasa bangga bila layari alam maya membaca blog-blog bila melihat begitu meluas sekali coverage yang diberikan oleh rakan-rakan blogger terhadap penyampaian sumbangan BR1M di kawasan MNK iaitu DUN Gombak Setia. Bangga wooo...famous betul mereka-mereka yang kelihatan didalam gambar diatas ini. Mungkin ramai tertanya-tanya siapakah mereka-mereka itu maka biarlah MNK memperkenalkan mereka ini.

Yang sedang menyampaikan sumbangan sambil bersalaman dengan Pakcik Bersih 2.0 dan memakai baju korporat Barisan Nasional itu adalah Penyelaras BN DUN Gombak Setia merangkap Timbalan Ketua UMNO Bahagian Gombak iaitu Datuk Hj. Said Anuar Said Ahmad.

Yang belakang juga memakai baju korporat dan bertudung tu ialah Ketua Wanita UMNO Bahagian Gombak iaitu Datin Sharifah Salmah Syed Agil.

Yang berbaju Kuning Bersih 2.0 itu hanya ingin dikenali sebagai Pakcik Bersih 2.0 BR1M Gombak yang mana dulu luar jer bersih sekarang luar dalam bersih..Hati pun dah bersih Alhamdullillah...pakat sokong BN.

Dibawah ini disertakan sebahagian diantara link-link blog terkemuka tanahair yang telah mempromosikan Program Penyerahan BR1M peringkat DUN Gombak Setia N17 dimana gambar ini telah menceritakan seribu penjelasan. Ribuan rakyat dari seluruh negara hingga menjangkau keluar negara telah membaca dan melihat sendiri gambar yang penuh erti ini. MNK merasa bangga menjadi rakyat Gombak.

Kalau dulu kita ada Kasut Gombak kini kita ada BR1M Gombak!!!

"A picture is worth a thousand words"

AAKJ.COM: BR1M !! PENGANUT JIJIK 2.0 PUN SENYUMMM AMBIL RM50...: BERSIH dan BR1M PAS kata duit BR1M duit haram. Tapi dalam gambar ni, pakcik sokong BERSIH pun ambil duit BR1M. Kalau tengok gambar ni...
Terima Kasih rakan-rakan blogger yang telah memaparkan gambar ini di blog masing-masing.

Gombak!!! Gempur!!!

WAJIB BACA!!!