FOLLOW ME

JOM SAKSI KOLEKSI VIDEO GOMBAK!!! GEMPUR!!!

Loading...

Sunday, 3 June 2012

SIRI MARI MENGENALI AZMIN ALI – “ADA APAKAH KELEBIHAN AZMIN ALI KEPADA PKR?”


MNK nak kongsi bersama pembaca kisah-kisah Azmin Ali Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat merangkap Ahli Parlimen Gombak. Bukan apa kerana MNK berasal dari Gombak jadi nak rakyat Gombak kenal siapa Azmin Ali ini. Maklumlah ramai rakyat Gombak tidak kenal Ahli Parlimen Gombak ini kerana jarang sangat dia turun padang kat Gombak ini. Bak kata orang tak kenal maka tak cinta, Dah kenal indah khabar dari rupa.... Jadi cara nak mengenali Azmin Ali dengan membaca kisah-kisah beliau dalam alam maya lah jawabnya. Rasanya MNK nak lancarkan siri mari mengenali Azmin Ali...apa pandangan anda? 

Apapun mari kita sama-sama baca kisah Azmin Ali yang terkini dipetik dari blog Melayu Berwawasan..Jom baca.....Pelbagai masalah yang melanda PKR tidak habis habis masalah yang menimpa pemimpin PKR ini yang selalu rakyat dikejut beberapa kejadian, Anwar sebagai Ketua UMUM PKR mesti ada sesuatu yang istimewa ada pada Azmin Ali....Kedua dua pemimpin PKR ini hanyalah menafikan keras dengan apa yang berlaku terhadap mereka ini semuanya ditepis begitu saja tanpa ada paksa atau tekanan dari PAS dan DAP hanya diam seribu bahasa. 1M cukup hairan sekali kalau betul mereka ini bukan empunya diri kenapa takut untuk melafaz sumpah atau melaporkan kepada pihak berkuasa....Baca Selanjutnya:

Note: TQ Melayu Berwawasan. MNK nak kongsi bersama pembaca kisah-kisah Azmin Ali Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat merangkap Ahli Parlimen Gombak. Bukan apa kerana MNK berasal dari Gombak jadi nak rakyat Gombak kenal siapa Azmin Ali ini. Maklumlah ramai rakyat Gombak tidak kenal Ahli Parlimen Gombak ini kerana jarang sangat dia turun padang kat Gombak ini. Bak kata orang tak kenal maka tak cinta, Dah kenal indah khabar dari rupa.... Jadi cara nak mengenali Azmin Ali dengan membaca kisah-kisah beliau dalam alam maya lah jawabnya. Rasanya MNK nak lancarkan siri mari mengenali Azmin Ali...apa pandangan anda? 

WAJIB BACA!!!